Fick beställa ny bromscylinder från USA då den gamla hade gropar i cylinderväggarna och därför inte gick att renovera. Passade på att beställa ny huvudcylinder till kopplingen också, när jag ändå höll på… Fy vilket jobb att byta dem!!!smiley Det absolut värsta var att få loss hydraulledningarna från de gamla kopplingsblocken och cylindrarna. Fick till slut använda en s.k. Vise-Grip för att lyckas:
Blog Image
Passade också på att byta ut hydraulledningarna från påfyllningsbehållarna för broms- och kopplingssystemen till respektive huvudcylinder. Nu återstår luftning av båda systemen. Har använt en “pressure bleeder” som jag modifierat lite. Bilder kommer så småningom.

Status just nu är iaf att kopplingen och bromsarna verkar ta, men att ytterligare luftning ev behövs. Skall skriva fast pedalställ och rattstång och prova. Hoppas det fungerar. Har nog hittills lagt 20 timmar på allt jobbsmiley. Tur att vädret inte varit något vidare, då gör det inte lika mycket att jag inte kunnat använda bilen!